torstai 29. joulukuuta 2011

Merry Christmas

Jouluu vietettii tääl 25. joulukuuta. Avattii lahjat sillo aamulla ja iltapäiväll mentii isoäidille syömää. Ruoka ei ollu mtn suomalaist jouluruokaa mut se oli kyl tosi hyvää silti :)) Meil oli kalkkunaa, perunamusii, maissii, kroisanttii yms (samaa ku kiitospvnäkin). Saatii meijän lahjat semmosess joulusukassa ( ne jotka saatii tält perheeltä) ja muuten kaikki muut paketit oli kuusen alla.
Koti koristeltii jo joulukuun alussa kaikill joulu-jutuilla ja valoilla. Laitettiin Lenin kanssa valoi ulos pensaisii ja taloon niiku kaikiss leffoissa :D (meijän kyl oli semmone köyhempi versio, ei mikää miljoonaa valoo).

Haluttii sit kummiski viettää vähä eurooppalaist jouluu Lenin kaa ni 24.pvä leivottii pipareita ja illal me kaikki mentii joulukirkkoon. Kiitos muute kaikille jotka lähetti kortin tai lahjan tänne! :))



someone was happy :))

Ainii, pääsin muute lehtee täällä! :D Meil oli eile (28.pvä jep during the xmas break) kisat Escanabassa ja voitin neliottelun, nojikset ja pertsin (9.55, (kymppi max))+ lopuks oli viel kässäri kisa ja kässäri käännös kisa ni ne myös :D

https://www.miningjournal.net/page/content.detail/id/570557/Pakkanen-wows-gym--leads-Negaunee-at-Escanaba-Holiday-Invitational.html?nav=5010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti