lauantai 14. tammikuuta 2012

PUOLIVÄLI

Tosiaan huomenna (15.pvä)on suunniille puolväli, eli oon ollu tääl puolet ajast :( not funny. Jos ei oteta huomioo kaikkii kavereit ja perhett yms back in home ( ku ne ei oo tääl) ni voin sanoo et tää on ollu tähä asti varmaa paras puolvuotinen mun elämäss :D En tiiä, ihmiset o vaa nii rentoi tääl ja kaikki asiat tuntuu tosi coolilt tääl :)) Oon jo päättäny et muutan isompan takas USAan<3 ja saatan ehk päästä yliopistooki tääl mut kerron siit ehk myöhemmi sit.... :)

Anyways uusvuos. Se oli aik lame tääl, ootin et ois ollu joku isoki juttu mut all we did was et mentii Marquettee ja siel oli aik paljo ihmisii ja sit ku vuos vaihtu ni ne vaa laski semmosen ison valopallon katolt hitaasti alas (WHAT? haha) joo en oikee tajunnu sitä ideaa, mut tääl ei ollu ees mtn ilotulituksii ni ei siis ollu yht iso juttu ku suomes :))

Marguette´s ball drop
Meil on koeviikko ens viikol! Oikeestaa mul o kokeit vaa ti ja ke ku tein jo acct&finance ja business finance kokeet viime vkoll. Ja enkus pitää vaa kirjottaa essee ni teen sen nyt vknlopun aikana. Ni kokeita on sit vaa precal(matikka) ja am.history. Ja jakso vaihtuu sit kai pe+mul ei oo to kouluu yey ku ei oo mtn kokeit sinä pvän :D viime pe ei ollu myöskää kouluu ku meill oli snowday. Se oli kyl aik funny ku tääl tuli ehk 40cm lunta ön aikan ni jotku tiet oli nii huonoss kunnos et kaikki ei pääse kouluu ni se sit peruttii :D Oli kyl aika outoo koska tää o kummiski UP ni ne o tääl tottunu paljon-lumeen..

To meil o seuraavat kisat ja ne o Marguettessa. Viime vkol tai oikeestaa kai 2vko sitte entiiä (:D)ni oli home meet! oli siistii ku tosi moni kaveri tuli kattoo ja hurraa sinne!:) Se kisa oli Escanaabaa vastaa ja voitettii ne sit ekaa krtaa tänä kautena(joukkuekisa) JEE! Voitin lisäks neliottelun (35.25), hypyn(9.3), nojikset(9.15) ja pertsin(9.35) ja puomil olin toka(7.45 ja kolme tippumist :/) vois salee yrittää vähä panostaa puomii ku joka kisas tippunu kolme tai neljä krtaa ups :D Pääsin kummiski taas lehtee ja kans uutisii! ja kans ku menin kerran apteekkii ni se myyjä kysy ooksmä voimistelija? olin et joo ja se vaa et aa cool näin sun kuvan lehess :DD that was funny :))

Negaunee gymnastics <3

Ps. Suomi sai olympiapaikan telinevoimistelus! onnee annika:)

1 kommentti:

  1. hehee oot jo kunnon julkkis siel!;) äää sä viihdyt siel iha liia hyvi meil on ikävä sua tääl! haha no ei on tosi ihanaa et sul on kaikki hyvin siel ja et oikeesti viihdyt :) but i still miss u <3
    amish

    VastaaPoista