torstai 15. joulukuuta 2011

1st Gymnastics meet

Viime lauantaina meill oli ekat kisat! Ne oli Rhinelanderissä, Wisconsinissä ja mentiin sinne kouubussilla. Matka kesti n. 4h. Meijän koko ryhmä meni sinne, mut vaa joku 7 tyyppii kisass (ain 5 per teline).  Se oli siis joukkuekisa, neliottelu ja telinekohtanen samaa aikaa. Sinne tuli yhteensä 9 kouluu (=n. 35 kisaajaa) eripuolilta UP:ta ja Wisconsinia. Ne tytöt jotka on Wisconsista ni on hyvii. Plus lisäks niil o omat salit, jos o o esim pertsi(meil siis o vaa ne matot, ei jousii) ni se o vähä epäreiluu ku ne harjottelee sillä ja mä esim tein ekaa krtaa 4kk pertsii niiku 10min enne mun sarjaa ja 3 pätkää en oo siis tehny koko aikan ku oon ollu tääl..

Koska ne kisat oli la, meijän piti pukeutuu pe kouluun. Se on semmone koulun käytäntö, et sinä pvän ku sull on kisat, sun pitää pukeutuu siististi :)

dressing up
Kisat o vähä erilaiset ku suomess; meil ei oo telinekokeiluu enne kisaa vaan ekaks o warm up sit alkumarssi, sitte enne jokaist telinett o telinekokeilu VAAN 10min! 

Go Miners! 
sali

Alotettii kisa hypystä. Tein 2 tsukataittoo, mut kaaduin toisen :/ Sain silti 9.1 ja 8.85 pisteiks. (muute juoksuvauhti o paljo lyhyempi tääl i mean enne hyppyy voi ottaa vaa 20 askelt(jos ottaa askeleet niiku) ku suomes mul oli joku 29). Seuraavaks oli nojikset. Ne ei nyt menny iha nii hyvin :D tipuin 4 krtaa ja sain 5.35...ups! Sit puomilt tipuin 3 krtaa ja sain 7.25 ja pertsil kaaduin yhen ja sain 8.57. Ei siis ollu mikää paras kisa mut sain kummiski hypyst kultaa ja pertsilt pronssii.. +lisäks I qualified to regionals on vt and fx.  Meijän pitää siis saada tietty määrä pisteit joka telineelt et pääsee kisaa Regionalssiin. Nyt tavote o sit saada ne pisteet muiltki et voin kisaa neliottelun. Mut saan ne kyl ens kisass ;) 

kulta, pronssi + paras puomi sarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti