sunnuntai 21. elokuuta 2011

something different

Eilen oltii leffas kattoo Crazy Stupid Love, se oli oikeesti iha sairaan hyvä!! varmaa paras leffa jonka oon nähny:D et kantsii käydä kattoo(en kyl tiiä et onks se viel suomes). Plus se yks näyttelijä o aik hot ;).
Ymmärsin lähes kaiken mitä ne puhu ni ei ollu mtn ongelmii. Mul o muute nyt sillee et ymmärrän melkee kaiken mut en ite osaa puhuu viel nii hyvin ni vähä tyhmää :// Se leffateatteri oli ganska small ja ne penkit oli sillee samaltasol, ei niiku suomes sillee tosi kallellaan(jos ymmärrätte :D).

After that mentii yhelle Danalle yöks. Se on yks Aubreyn kaveri ja kans tennikses meijä kaa, on tosi kiva :). Se oli kans eka sleepover tääl :D Rakastan sen huonet; sil o varmaa miljoona kiharrint yms hiustenlaittojuttuu, sit varmaa miljoona erilaist meikkii ja vaatet ja kaikkee mut joo :D Aamiaiseks syötii sit lettui :).

Ruoka tääl o paljo rasvasempaa ku suomes. Ainki ku kerran tilattii pitsaa ni siin päält vaa valu sitä rasvaa, yök! Muute ollaa syöty iha perus spagettii, lasagnee ja käyty subways ja syöty tortilloi ja tacoj. Käydää aik paljo hakee ruokaa jstn ravintolast, et ei tehä ite.. ja jos tehäää ni se o sellast et otetaa se pakkauksest ja uunii. Kaipaan vähä sellast kokonaa ite tehtyy ruokaa. Toine mitä kaipaan o ruisleipä. Tääl o pelkkää vaaleet leipää(sellast pullamössöö) mut yritetää ain ettii Lenin kaa kaupast jtn jos o jtn jyvii siin pääl :D. Muutenki noi ostaa joka pvä jtn keksii tai donitsei mut yritän vähä kattoo mitä syön tääl ku en haluu lihoo tääl :)). Noi täs perhees o kyl super laihoi, et ei se varmaa sit oo nii ylesit et tullaa syömää tollasii herkkui, hope so!

Koulu alkaa tääl vast sept. 6 et viel o lomaa jäljel<3 mut kerron siit sit myöhemmin lisää!

3 kommenttia: