perjantai 19. elokuuta 2011

koht viikko takanapain!

Sorry en oo paassy paivittaa blogii vahaa aikaa, ku meil ei oo viel nettii talos:( mut hankitaa se varmaa viikon kuluessa, i hope so! Puhelint en myoskaa kayta paljoo ku on viel Suomen liittyma mut kayn varmaa tanaa ostaa uuden.

Muuten taal on ollu SUPER KIVAA! Kaikki ihmiset on tosi mukavii, varsinki meijan perhees ja Leni(saksalainen vaihtari) on kans tosi kiva:D Kavereit meil ei viel hirveesti oo ku ei viel tunneta kauheen mont ihmist taal, mut viimestaa ku koulu alkaa ni saadaa varmaa tosi paljo, koska kaikki ihmiset tulee vaa puhuu toisillee taal:) Talo mis asutaa on kiva. Se sijaitsee vaha syrjas mut ei se haittaa kosk mennaa ain autol joka paikkaa, eika sinne kesta kauaa. On muute tosi siistii ku nuoret taal saa ajaa autoo! ja ne jotka o nuorempii ku 16 ni ajaa monkijoil:DD oon ollu kyydis ja oli cool! Mun host-veli Joshua, joka on 4, on super sopo, mut valil aik arsyttava kosk se roikkuu mus IHA KOKO AJAN. Toi aiti ja sisko o koko aja vaa et: Joshua leave Sara alone :))

En oo paassu treenaa taal viel koska voimistelu kausi alkaa vast kuukauden paasta:( noil ei oo taal pertsii(pelkat matot), puomi on, hyppy kai on ja nojiksetki on mut ne o kai lahempan ku normit.. en siis oo iha varma, kosk nain ne vaa nopee. Itekseen oon taal kyl yrittany treenaa, et ei kunto laskis kauheesti. Oon tehny voimaa ja jtn volttei tos takapihal:D tanaa oltii kans punttiksel.
Alotettii pelaa Lenin kaa tennist taal, koska nyt o tennis kausi, eik oo paljo muutkaa tekemist ja aateltii et sielt sais hyvin kavereit :D meil o ollu yhet treenit ja voin sanoo et se o tosi hauskaa, mut vaha hard ku ei tiieta niit saantoi kunnol :DD meil piti olla tanaa peli(joo yhtien treenien jalkee heti peli, oh gosh!), mut se peruttii kosk sato. Tanaa o ainut pva ku o satanu, tai sato vaa aamul, muute o ollu melkee 30 astet, et aik jees! eli paljo lampimampaa ku Suomes. Naa kyl sano et talvel tulee joku puoltoist metrii lunta! mut koulut suljetaa sillo ni iha ok :D

Hirveesti muut ei olla tehty ku oltu talol ja treeneis, mut ollaa kierrelty paikkoi taal. Ollaa kayty kattoo kouluu, kauppoi yms. Parin muun vaihtarin kaa ollaa hengattu taal: 1 toine saksalaine Bella, yks tanskalaine Louise ja ruotsalaine Marika. Ne kaikki o tosi jees ja kiva olla muitte vaihtarie kaa ku ollaa kaikki sillee samas tilantees:)).

Enkun puhumine o ollu aik helppoo, se tulee iha luonnostaa. Valil o kummiski arsytaavaa ku ei pysty sanoo jtn mita haluis ku ei tiia yhtaa oikeit sanoi. Mut kyl se oikeesti tosi nopeesti kehittyy siita:D Ei mulla sitte mitaa muuta muistu mielee ni terkkui8 kaikille sinne Suomee ja pitakaa hauskaa siel! <3 ja pahoieelen ku en pysty kayttaa noit yhtii kirjaimii, huomasitte varmaanki mita..

3 kommenttia:

  1. jee ihana kuulla et kaikki on hyvin siel! vooi vähä se sun veljes on varmaa nii sulonen:) vähä tyhmä tietty toi ettet sillee oikee kunnol nyt pääse treenaa mut sit vaa lisää volttei siel takapihal :P mut just kiva et pelaatte tennist se on varmaa kivaa! ja tosi kiva et oot tutustunu muihi vaihtareihi siel koht saat paljon uusii kavereit sielt koulust! vitsiiii sit ku tuut takasi nii puhut iha täydellist enkkuuuu epistäää :D mut hei pärjäile ja kaikkee hyvää sinne! <3
    amisha :)

    VastaaPoista
  2. hey bebee <3 kaikki kuulostaa niiiii kivalt! :) oon iha valmis itekki lähtee vaihtoo hihi :DD mut hei älä ota mitää stressii tost treenaamisest mut ois kyl varmaa kiva jos voisit ees vähä pitää taitoi yllä :)) just jees ku sul on toi toine vaihtari kans nii on vähä seuraa yms :) sitku pääset kouluu nii vaa tutustut kaikkii ihmisii ja HAVE SOOOOOO MUCH FUN! p.s please don't forget about me :( <3 xoxo erika

    VastaaPoista
  3. jee ihana kuulla teist <3 ja treenauksest ni on aik tyhmää joo ku ei pääse mihikää treenaa:/ mut tennis o iha jees..no aik tylsää kyl :)) ja emmä teit unohda!<3 älkää tekää mua!!:D <3 joku pvä skypee?

    VastaaPoista