lauantai 7. heinäkuuta 2012

4th of July

So i am lucky! yleensä kaikki vaihtarit lähtee viikko koulun loputtuu mut mä sain tilaisuuden jäädä vähä pidemmäks. Viime keskiviikkona oli siis 4th of july eli usan itsenäisyyspvä. Aamul oli paraati mihi me ei kyl menty mut sit päiväll mentii sellaselle food festille mis myytii kaikkee ruokaa yms ja sit kans rannalle. Tääl o ollu siis tosi kuuma joka pvä, lähemmäks 30 astett ni ollaa oltu rannall sit tosi usei :) Kaikil oli pääl jotai usa-paitoi tai shortsei, bikineit tai mitä vaa usan väreij haha!

food fest

food fest

Illal oli sit ilotulitukset mihi mentii Katien, Katen ja Haileyn kaa! jonka jälkee sit jatkoille haha:) anyways koko päivä oli tosi kuuma ja aurinkoine mut sit illal sato iha kaatamall mikä oli aik shitty mut Marquettes oli kummiski ne ilotulitukset sitte mikä oli kiva:) Ishpemingis piti olla ilotulitukset myös mut ne peruutettii ja pidettii sit seuraavan iltan!

fireworks :)
Oon siis lähöss kotii ens keskiviikkon mikä o sad.. :(( toisaalt tosi kiva nähä kaikkii kavereit siel suomeski ja tällee! :) see ya soon! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti