lauantai 30. kesäkuuta 2012

last weeks

Mul o tylsää ni kelasin sit kirjottaa tänne :D Ei nyt mtn nii ihmeellist oo tapahtunu, tulin siis takas tänne viime ti ( olin las vegasis&los angelesis mun oikeen perheen kaa!). Haha mul oli kyl paras vastaanotto kentäl:) aubrey katie trevor& stephen tuli hakee mua ja ku tulin ovist sisää ni ne vaa juoks mua vastaa ja halattii ja melkee kaaduttii ja muut vaa katto et omg mut whateva haha. Tääl o ollu hyvät säät, varmaa yli 28 joka pvä ni ollaa sit vaa oltu beachil ja tällee, beach it up baby!. Yks ilta oli tylsää ni pystytettii teltta meijä pihalle ja nukuttii sit siel haha.

Tänää oli UP All Star Football game ja mun kaveri pelas siel ni mentii sit kattoo sitä! last football game :( im gonna miss it! Jos oisin poika ni pelaisin footballii iha salee! se ois unelma ku pitää juosta muit karkuu ja sit taklata kaikkii haha ois kyl mun juttu salee :)

Nii mul o tääl enää jäljel suunnillee puoltoist viikkoo ja sit lähen kotii :/ i wish i could stay here forever..<3 mut joo ni nyt vaa sit hengaan kaikkien kaa mahd. paljo ja tehää kaikkii siistei juttui mitä ei olla viel tehty yms.. mut oon ilone ku voin olla tääl 4th of julyn! eli itsenäisyyspvän ku se o kuulemma tosi cool tää! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti